Spegel, känslor och förlåtelse

1

Hej fina du <3 Äntligen möts vi igen <3 Hoppas allt är väl med dig och att du liksom jag har ett hopp om att våren snart är här.

Varje möte är en spegling av oss själva. Idag fick jag hjälp av en spegling, jag jobbar med gamla känslor som behöver släppas. Känslor från det jag var en liten flicka med blå ögon och ljusa lockar, ca fyra år gammal. Det jag hittills har gjort är förlåtit åt alla håll och kanter. Sedan har jag försökt släppa.

Resultatet har uteblivit, till idag då jag fick en viktig nyckel <3 tack vare en person jag mötte. En ung man som då och då växlar några ord och frågar alltid hur det är. Jag svarade att jag var så glad att det var fredag. Det var inte han, fredag är den värsta dagen på grund av händelser i det förflutna. Oj då, hur ska du göra för att komma över det? Det visste han inte. Jag gav honom rådet att försöka acceptera sin känsla att helgerna är “skit”

Samtidigt som jag sa det så fann jag min saknade pusselbit <3 Jag behöver acceptera att mitt inre lilla barn kände sig ensam, övergiven och aldrig sedd eller lyssnad till. Så tacksam för att jag fick ge rådet till en främling som jag själv behöver <3 Universums vägar är förunderliga <3

Till vi ses snart igen fina du <3
Ta hand om dig <3
Änglakramar i massor <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anette den

    <3 <3 <3

Lämna en tanke