Änglanummer 777

0

Hej fina du <3 Hoppas du har det bra <3 vissa delar av vårt vackra avlånga land har fått mycket regn. Mina grönsaker och andra växter verkar nöjda just nu i alla fall och jag slipper gå med vattenkannan. Dagens änglanummer 777 sjuorna har jag skrivit om tidigare, men de får gå i repris <3

Änglanummer 777 påminner dig om att du är här nu för att utvecklas andligt vilket du gör genom att uttrycka ditt högsta bästa själv och omfamna dina unika förmågor (vilka de än må vara) att hjälpa andra i både stort och smått. Känn igen och godkänn de högsta och bästa delarna av dig och använd dina talanger och egenskaper till att bringa kärlek, ljus och helande till ditt egna liv och andras.

Änglanummer 777 indikerar att du har lyssnat till gudomlig vägledning och att du nu använder den visdomen i ditt liv, nu är tiden är inne att skörda belöningarna för ditt hårda arbete och strävan. Änglarna berömmer dig för att föregå med gott exempel vilket inspirerar, hjälper och lär andra. Du ska veta att dina önskningar kommer att uppfyllas i ditt liv som ett direkt resultat av din positiva strävan och attityd till ditt liv och du kan förvänta dig att många fler mirakel inträffar för dig, både stora och små.


Det uppmuntrar dig även att finna högre utbildningar, studier och undersökningar. Forska i ämnen som verkligen intresserar dig och resonerar med dig. Använd dina naturliga intressen, nyfikenhet och förmågor i områden som involverar det andliga, esoteriska och övernaturliga aspekterna och/eller undersök och/eller studera ämnen av personligt intresse som kan förbättra och hjälpa din med din inre tillväxt och utveckling. Fördriv tiden med att grotta ned dig i det som verkligen intresserar och engagerar dig och dela dina andliga perspektiv med de omkring dig.

Änglanummer 777 är ett budskap från dina änglar att du är på rätt väg, du lever och tjänar ditt gudomliga livssyfte. Universum är nöjd med dina framsteg och i enlighet med dina positiva ansträngningar och hårda arbete så har du förtjänat dina belöningar.

Härliga budskap eller hur fina du <3 Ta hand om dig och ha det så bra <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke