Änglanummer

0

Hej igen fina du <3 nu är jag i en period av skrivarglädje och då kommer texterna oftare än vanligt haha. Något som intresserar mig mycket är kommunikationen med änglarna och ett sätt är via upprepade nummerserier.

Det kan vara att du ser 555 på en nummerplåt och så tittar du på klockan och den visar 5.55 eller kanske kilometermätaren på bilen visar 5555. Då kan det vara så att änglarna försöker ta kontakt med dig <3
Jag har en bra sida där jag läser vad siffrorna vill säga mig: Joanne Sacred scribes där ni kan läsa mer om ni är intresserade (försökte få till en länk men misslyckades) jag ger er delar av texten på svenska men ni får ha lite överseende med översättningen <3

Det verkar vara vanligt att man lägger märke till tre siffror så jag tänkte börja med 111

Änglanummer 111 som är ett budskap att du ska vara medveten om dina tankar och idéer då de snabbt kan manifesteras i din verklighet. Håll dig positiv och kärleksfull i hur du tänker, känner, säger och agerar för att dra in energier av överflöd och balans i ditt liv.
Änglanummer 111 betyder att en energiport har öppnats upp för dig och den manifesterar snabbt dina tankar till verklighet.
När du ser 111 ofta, försök notera dina tankar vid tillfället. Styr dina tankar med försiktighet och var på det säkra att du bara tänker på det du verkligen vill ha och inte vad du inte vill ha. Välj dina tankar omsorgsfullt och undvik att fokusera på rädslor då de då kan få kraft att manifesteras.

Lägg speciellt märke till dina tankar och idéer då de avslöjar svaren på dina böner. Dina positiva affirmationer och optimistiska attityd hjälper dig att manifestera dina önskningar och hjälper dig att uppnå dina mål och förväntningar. De vill också assistera dig i ditt andliga livssyfte och själsuppdrag.

Änglanummer 111 uppmuntrar dig också till att hjälpa och inspirera mänskligheten med dina naturlig förmågor, lita till din inre visdom och intuition att vägleda dig. Bli ett inspirerande guidande ljus för att lysa upp för andra och höja den andliga medvetenheten. Lita på att änglarna stöttar dig i ditt ljusarbete.

När du har lagt märke till änglanummer 111 och känt igen det så kommer andra nummersekvenser att dyka upp när änglarna har andra meddelanden till dig

Ja det var nummer 111 så småningom kommer 222 osv <3
Det var allt för ikväll fina du <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke