Fågelungar och Solöga

0

Hej fina du <3 hur har du det i solskenet. Det går åt mycket vatten till växter och djur.

Sätt gärna ut ett fat med vatten till igelkott och småfåglar.

Just nu vimlar det av nyss utflugna små fåglar. Igår träffade jag på bofink och pilfink, idag kom det två yttepytte små blåmesar på besök. Jag kollade i Solögas “Djurens språk” en bok som är med mig varje dag.

Blåmes- Låt dig inspireras av ögonblicket och fånga tillfället i flykten. Lev och agera helt i nuet. Min gåva till dig är att vara spontan.

Bofink- Bestäm själv. Var herre på din egen täppa och låt ingen annan ta över. Min gåva till dig är att ha auktoritet.

Pilfink- Sysselsätt dig. Gör bruk av dina gåvor. Min gåva till dig är att ha ett aktivt liv.

Jag njuter varje minut jag kan vara utomhus om det så är min trädgård eller skogen. Det ger så mycket energi.

Ta hand om dig fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke