Ekorre enligt Solöga

0

Hej fina läsare <3

Imorse när jag mediterade en stund innan det var dags att gå upp så kom ordet ekorre till mig två gånger. Tänkte att jag skulle kolla Solögas bok med djurens budskap när jag klivit upp. Men det kom saker emellan, jag tvättade en maskin och körde mitt gympapass. Sen åt jag frukost och upptäckte att det blivit dags att ge sig iväg till jobbet.

På väg ut ur samhället där jag bor så springer det plötsligt en liten ekorre över vägen, och inte bara att den korsar min väg, den springer efter bilen en stund. Så när jag kommer till jobbet måste jag ju bara ta reda på vad den vill säga mig.

“Var nyfiken och prova på allt. Gör dig av med det gamla och lev helt i nuet. I nuet skapas nya möjligheter för dig. Min gåva till dig är upptäckarglädje”

Ett bra budskap. Jag försöker mer och mer vara i nuet och jag tycker om att testa nya saker.

Och för en liten stund sedan så läste jag en annan blogg här på Tarotguiderna, dagens kraftdjur var…gissa….jo just det ekorre!

“Spara på dina krafter och låt inte andra trötta ut dig” De är riktigt kloka de små ekorrarna, jag tar till mig deras budskap och tackar ödmjukast <3

Nu är det dags att krama kudden och se om jag kanske drömmer om ekorrar inatt.

Ha det gott fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke