Änglanummer 555

4

Hej fina du <3 Så ljuvligt med sommar <3 Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och jag tar gärna en resorb för att återställa vätskebalansen. Nu är vi framme vid nummer 555, dessa siffror har de senaste veckorna visat sig flera gånger varje dag för mig.

Nödvändiga och betydelsefulla förändringar som är noga uträknade och gudomligt planerade sker i ditt liv. Dessa förändringar kommer att medföra efterlängtade möjligheter och resultat, de kommer att kalibrera dig och ditt sanna livsöde och själsuppdrag fullt ut.
Det är ett budskap från dina änglar att det är dags att släppa tagets om det “gamla” som inte längre tjänar dig till det bästa. Lita på att det kommer att ersättas med “bättre”. Släpp gamla tvivel, rädslor och uppfattade hinder och om du känner någon rädsla eller förvirring, be om stöd och vägledning från dina änglar. Vet att änglarna alltid är med dig <3

Ha en positiv attityd och inställning till det nya som kommer in i ditt liv, ha ett öppet sinne när möjligheterna dyker upp. Kom ihåg att allting händer av en anledning och ingenting händer av en slump. Även om anledningen till förändringarna inte är synliga just nu, lita på att allt faller på sin plats för dig. Dessa förändringar har kommit för att du ska kunna bryta dig loss från gamla begränsningar och hinder och fritt ägna dig åt ditt själssyfte som en andlig varelse.

Änglanummer 555 tyder på att stora livsförändringar sker i många områden i ditt liv. Lita på att dessa förändringar är både till omedelbar och långsiktig fördel. Änglarna ber dig att “go with the flow” <3

Ha en underbar härlig sommardag fina du <3 och ta väl hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Emma den

  Tyvärr är svårt av skyr värmen som är så är min ledsamaste period varje år. Men ser det vilket som har gungat i evighet. El personen i fråga fladdrar . Själv har jag göra med orka stå ut med jävla värmen smärtsamt varmt. .

  • birgitsanglarum den

   Styrkekramar till dig vännen

 2. Thomas den

  Fanatiskt härligt japp självklart liter jag på det jag vill skall ske
  Jag önskar er en för tjusande fantastisk kväll

  • birgitsanglarum den

   Hej! Härligt att höra.
   Jag önskar dig detsamma
   kram

Lämna en tanke