Änglanummer 666

0

Hej fina du <3 det är dags för ytterligare ett änglanummer 666

Budskapet berättar om möjligheten att använda fantasin och intellektet tillsammans för att nå positiva resultat. När 6or upprepas så ber dig dina änglar att vara medveten och balansera dina tankar, bekymmer och oro angående materiella och ekonomiska frågor, med fokus och tilltro till det andliga. En positiv vibration och fokus åstadkommer positiva resultat.

Ett budskap att lita på att Universum och dina änglarna genom stöd och assistans hjälper dig uppnå dina önskningar om ditt hem, familj, ditt sociala och personliga liv. Håll dina tankar och känslor fokuserade på dina mål och du kommer dit du önskar med hjälp av dina änglar.

Änglanummer 666 talar om att det är dags att fokusera på din personliga andlighet för att balansera och läka några frågor i ditt liv. Berätta för änglarna om du har några rädslor eller oro för dina materiella tillgångar eller brist på dessa. De lyssnar och vill hjälpa dig känna ett ymnigt överflöd. Var öppen för att ta emot hjälp, kärlek och stöd både från människor och änglar då de erbjuder detta. Var uppmärksam och ta emot den hjälp du behöver.

Änglanummer 666 kan vara en indikation på att dina tankar är obalanserade just nu och du behöver titta över alla aspekter av ditt liv och försäkra dig om att allt är som du känner att det ska vara. Se till service och humanitära aspekter där du ger av din tid, donerar pengar till välgörenhet, gör medvetna vänliga handlingar och/eller hjälper de som behöver på något sätt. Änglarna och Universum belönar dig därefter och dina behov kommer alltid att vara tillgodosedda.

Det är en indikation på att dina tankar är ur balans och att du fokuserar för mycket på materiella aspekterna i ditt liv. Energierna från överflöd och välstånd hindras av motstånd i form av oro och ängslan som skapar en barriär för balans, andlighet, harmoni och mottaglighet å dina vägnar. Änglanummer 666 ber dig att balansera dina tankar mellan de andliga och de materiella aspekterna och bibehålla tillit och tro att dina behov alltid blir tillgodosedda. Änglarna ber dig att fokusera på andlighet och service, och veta att dina materiella och känslomässiga behov automatiskt uppfylls.
Du kanske fokuserar på den materiella penning-världen, i stället för din personliga andlighet och familjeliv. Dina änglar ber dig höja din vibration och hålla en positiv attityd och sätt att tänka till att situationer i ditt liv för att försäkra att allt sker enligt den Gudomliga planen. Lita på att förbättringar är på väg in i ditt liv.

Det är nödvändigt att fokusera på din inre andlighet och Gudomliga livsöde och själsuppdrag i stället för materiella och jordiska bekymmer. Ge all oro om brist eller förlust till änglarna så helar och förändrar de den, var öppen för att ta emot och acceptera hjälp och assistans från dina änglar, andliga guider och andra människor i ditt liv. Allt du behöver göra är att fråga.

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke