Vargen och räven enligt Solöga

4

Jag var hos min “coach” i veckan och fick hjälp att bli av med orosmoln och negativa känslor. Vilken underbar känsla efteråt som inte blev sämre av den härliga avslappnande klangmassagen. Jag fick tankar på min följeslagare den vita vargen som har visat sig både i syner och drömmar den senaste tiden. Musiken som min coach valde till mig var indiansång, så passande.

För en tid sedan så drömde jag om vargen, jag såg den springa tillsammans med en räv. På morgonen slog jag upp Solögas bok och läste följande:

Räven- ett kreativt sinne finner alltid en lösning. Min gåva till dig är att lita på dig själv. Rävar klarar sig så bra just genom att de känner full tillit till sig själva och sina förmågor.

Varg- Praktisera världens visdom. Min gåva till dig att få tillbaka det du gett till världen. Vargens visdom är enkel; det du ger får du tillbaka. Om du t ex väljer utifrån rädsla då kommer rädslan tillbaka, om du väljer utifrån kärlek då kommer kärlek tillbaka, väljer du att döma andra då dömer andra dig, väljer du att hjälpa andra då får du hjälp av andra. Tänk efter vad du ger till världen och var noga med att tänka, känna och agera på ett alltigenom positivt sätt för att kunna skörda enbart det bästa.

Djuren är kloka varelser som vi bör värdera lika högt som oss själva. Vi är alla en del av Universum, vi är alla ETT. Allt är energi, allt är KÄRLEK.

Du är kärlek <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. agunan bpkb mobil den

    Good day! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized
    it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and
    checking back often!

  2. dana cepat jaminan bpkb mobil den

    Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
    I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful info.
    Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

  3. pinjam uang jaminan bpkb mobil den

    Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m
    impressed! Extremely useful info specially the last part
    🙂 I care for such information a lot. I was seeking this certain info
    for a very long time. Thank you and best of luck.

  4. gadai BPKB Mobil Langsung cair den

    Pretty! This was a really wonderful article. Many thanks for
    providing these details.

Lämna en tanke