Nummer 1122

0

Hej fina du <3 Har det snöat hos dig med? Jag tycker om vit och luftig snö, är mindre förtjust i tung blötsnö. Men jag fick ett bra gympapass i morse när jag skottade rent garageuppfarten.

Dagens datum är så intressant 22.11.22 att jag sedan avslutade min lunchrast kl 11.22 gör saken ändå mer spännande. Jag fick nyligen hem min bok om numerologi, men har ännu inte hunnit läsa något i den.
Däremot så kan jag stilla min nyfikenhet genom att läsa på Sacred Scribes Angel number

Änglanummer 1122 är ett kraftfullt laddat nummer som resonerar med din andlighet, andliga väg och livs-mening
Kliv ut ur din komfort zon, lämna det gamla och föråldrade bakom dig och gör en samlad ansträngning att styra ditt liv mot ett mer andligt baserat liv och livsstil. Hitta balansen i allt du gör och försäkra dig om att verkligheten du skapar för dig själv är den du önskar. 1122 uppmuntrar dig att släppa alla rädslor och uppfattningar för att följa dina passioner och din mening.

Håll dig positiv och använd dina naturliga färdigheter, talanger och möjligheter fullt ut för att dra fördel till dig själv och andra. Använd positiva affirmationer och visualiseringar till att förbättra energierna och dra dem till dig. Ju mer du fokuserar på positiviteter, desto snabbare är de manifesterade i din verklighet.

Änglanummer 1122 är ett budskap från dina änglar och ärkeänglar att du ska fortsätta vara fokuserad på dina högsta förväntningar, då änglarna och de Universella Energierna arbetar i kulisserna för att hjälpa dig att manifestera önskemål, behov, mål och begär.

Men oh jag får rysningar <3 vilket underbart budskap <3
Änglakramar till dig min fantastiska läsare som gör det möjligt för mig att utvecklas <3 Du inspirerar mig att skriva oftare och då händer det saker
Tack för att du finns fina du <3
Ta hand om dig <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke