Hantera känslor

0

Hej fina du <3 Skönt med helg även om den har en hel del aktiviteter att ta sig an. Bygdegårdsmarknad på söndag, det ska bli trevligt. Jag har ett bord med lite budskapskort, kristaller, några smycken och lite annat. Det är så trevligt att träffa nya människor, nya energier och få nya idéer . Allt är energi <3

Bilderna förmedlar olika energi och för mig så är det sorg och saknad hos stubben. Bilden är tagen i Gäddede och när jag fann stubben så blev jag rörd till tårar och ville ta upp den i famnen och trösta den <3
Löven representerar ett avslut, ett vackert sådant. Det är även en början, då löven förmultnat och blivit till jord så kommer nya växter att spira där.
Stenen som vilar i snö i väntan på våren ger mig lugn och ro. Jag är mycket förtjust i stenar, stora som små och mossiga eller snötäckta.

Vi bär på mycket känslor, en del är vi inte medvetna om och en del kan ligga långt, långt tillbaka i tiden. Känslor behöver ibland komma upp till ytan och hanteras så vi kan gå vidare. Stänger vi in dem och gömmer dem så kan de orsaka problem för oss.
Men hur hanterar vi känslorna då? Jag själv väljer att be änglarna hjälpa mig.Viktigt är att vi accepterar känslan…så här är det nu och så här känner jag nu. Sedan ber jag att änglarna ska hjälpa mig att släppa och gå vidare. Jag tänker mig att jag stoppar känslan i en vacker påse som jag överlämnar till mina änglar. De tar med sig påsen och transformerar innehållet till kärleksfull energi.

Hur hanterar du dina känslor fina du <3 Jag blir så glad om du vill dela med dig. Det kan hjälpa mig och andra med nya tips.
Ha en underbar helg fina du <3
Nu är det dags för en promenad före frukost <3
Massor av varma änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke