Larv

1

Hej fina du <3 Hoppas du har det bra i den andra novemberveckan <3

Igår när jag åkte till jobbet så hamnade jag bakom en bil med reg.bokstäverna LRW. Hihi vad larvigt, vitsade jag för mig själv. Då möter jag en annan bil som har samma bokstavskombination! Vad är oddsen för det tro?
Nåväl jag förstår att det är ett budskap, så när jag kommer fram till jobbet tar jag upp Solögas bok ur ryggsäcken. Den boken är alltid med mig.

Larv – Du befinner dig i en stor utvecklande fas i ditt liv just nu. Denna fas skapar förnyelse på alla plan. Min gåva till dig är att genomgå en förändring.

Jag jobbar vidare med min utveckling <3 spännande att se vart den för mig eller hur. Det jag jobbar med i nuläget är finna och släppa blockeringar. Jag läser även en del om våra chakran och chakrabalansering. Vad som dyker upp sedan är skrivet i stjärnorna <3

Ha det så bra fina du <3 och ta väl hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anette den

    <3

Lämna en tanke