Änglabudskap

2

Hej fina du <3 Hoppas du kunnat njuta av det härliga höstvädret. Jag gick en lång promenad i solskenet och fann både röda och vita klöverblommor som trotsat den första frosten. Det finns så mycket vackert att se på i vår underbara natur. Jag är så tacksam att jag är här där jag är, att jag kan se allt vackert och njuta av den friska luften.

Jag drog ett generellt kort från Änglar&Helgon som valde jag att kalla för änglabudskap, det kändes liksom rätt <3

Ett generellt budskap, men har du hittat hit så gäller det dig, du känner inom dig om det är så fina du <3

Förlåtelse <3
Det är något vi får jobba med hela livet. Dyker upp när det är rätt tid att bearbeta något för att sedan kunna gå vidare.
Förlåtelse gör du för din egen skull, för ditt bästa så att du slipper älta gamla oförrätter.
Förlåt de som sårat dig och förlåt dig själv som tillät dig bli sårad. Du säger tyst för dig själv att nu förlåter jag den här personen/händelsen eller vad det nu är som ska förlåtas. Universum har redan förlåtit och älskar dig villkorslöst alltid.
Det är så viktigt att respektera och älska dig själv för att ta hand om ditt inre lilla Jag. Om du missat det så kan du be ditt inre lilla Jag om förlåtelse och be änglarna hjälpa dig att acceptera, tycka om och älska dig själv. De finns alltid vid din sida, redo att hjälpa, vi behöver bara ge dem tillåtelse till att hjälpa genom att be om det <3

Tillåt misstag och omfamna förlåtelse <3
Ha en underbar dag/kväll/natt fina du och tack för att du läser mina texter <3 Det betyder mycket för mig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tove den

    Tack Birgit, fin text om förlåtelse!
    Kram ❤️

  2. Anette den

    <3 <3 <3

Lämna en tanke