Budskap för de närmaste dagarna

2

Hej fina du <3 Hoppas att allt är bra med dig <3
Änglarnas budskap till dig, (det är ett generellt budskap, om du känner att passar dig så är det så) handlar om problemlösning. De flesta har en förmåga att oroa sig helt i onödan, det är så synd för det tar en massa energi ifrån oss.

Någon bär på problem som skapar oro, tankarna gnager och pockar på uppmärksamhet. Hur ska du finna lösningen på problemet <3
Oroa dig inte fina du, det finns faktiskt en lösning på ALLA problem. Ibland tar det bara lite längre tid innan lösningen dyker upp. Problemet löser sig på ett ofta helt oväntat och mirakulöst sätt.
Det kan bli att vi omedvetet bromsar lösningen genom att vi grubblar för mycket. Det är lätt att haka upp sig på HUR? Acceptera att saker är som de är just nu och släpp all oro och ängslan till änglarna och Universum. Be dem att hjälpa dig, fina du och var viss att allt blir bra och exakt som det ska.

Att lita på magkänslan, intuitionen är lätt för en del och besvärligare för andra. Alla kan öva upp förmågan att höra sin inre röst som är vis och bär på många av svaren som vi söker. Det som gör det så svårt är allt brus omkring oss, vi behöver stillhet och ro för att den ska nå fram. Försök att få en stund, bara några minuter varje dag för dig själv och sitt i tysthet och fokusera på andetagen. När du känner dig bekväm med det kan du utöka tiden. Lycka till fina du, berätta gärna i kommentarsfältet nedan hur det går för dig.
Var rädd om dig <3 tänk och säg bara snälla saker om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Christin den

    Tack för budskapet! Och tack för fin blogg! Hittade in till dig i dag och jag hoppas du fortsätter med den. Tack <3

    • birgitsanglarum den

      Tack fina du <3 Vissa perioder går det lätt att skriva och sedan kan det bli långa avbrott. Men nu är jag tillbaka ett tag igen.
      Ta hand om dig <3

Lämna en tanke