Jag har saknat er <3

0

Hej fina du <3
Flera månader har passerat utan att ens en ynka liten bokstav blivit publicerad. Det är lika illa med min dagbok, det går dagar utan att jag öppnar den. Men idag ska jag skrapa ihop några meningar till dig fina läsare.

Just nu längtar jag efter snö! Här är grönt och grått, dessutom väldigt lerigt efter allt regnande. Det har varit motigt att komma utanför dörren, men de senaste dagarna har jag kommit ut i skogen på timslånga promenader. Trots vädret, för när jag väl kommit ut i skogen och känner den underbara renande energin så har jag mått så bra och njutit av regndropparna på mina kinder.

I slutet av november var det rimfrost som dekorerade omgivningarna. Det tycker jag är så vackert.

Det är vackert i skogen nu med, trots bristen på snö <3 Jag ser mycket vackert på mina promenader och jag är så tacksam att jag har möjlighet att fritt ströva i naturen. Tacksam att min kropp orkar och mina fötter orkar knalla runt över stock och sten. Tacksam att kunna andas den friska luften som är mättad av skogens alla dofter. Vilken rikedom och vilken lycka <3

Idag är Lucia och tredje advent, vi firade med saffransbulle, pepparkaka och glögg <3 Vi delar glädjen att fira allt som vi tycker är värt att fira. I torsdags firade vi att vi haft glädjen att jobba med vår gamla skola i 3600 dagar <3 Den första februari har vi haft nycklarna till detta underbara fina hus i tio år. Så tacksam att vi får ta hand om det nu. Skolan byggdes 1904 så det har sett många årstider passera, vi hoppas få dela många årstider med det innan det är vår tur att fara hem.

Jag önskar dig en underbar Luciadag och en trevlig Tredje Advent <3
Ta hand om dig fina du <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke