Dagens kloka ord

0

Hej fina du <3 Hoppas du har det bra så här i början av hösten. Idag lite mulet och regn som verkligen behövs för att fylla på växtligheten inför vintern. Efter en tid av förändringar i mitt liv så börjar jag landa i mig själv igen och stressen lägger sig så sakteligen. Det återstår mycket jobb med mig själv då jag märker att jag har lätt att komma med goda råd till min omgivning och glömma bort att använda dem på mig själv. Nåja med god vilja går detta att förändra <3

Jag vill dela med mig från Solöga Djurens språk vad vattenbuffeln vill säga
Ge dig själv beröm och uppskattning så du växer <3 Min gåva till dig är att se till ditt eget växande <3

Det där gjorde jag bra, snyggt jobbat <3 vad fint jag har gjort <3 så fin jag är <3
Det finns de som säger att de aldrig får uppskattning för sitt jobb vilket är tråkigt <3 till er gäller det här budskapet extra mycket. Beröm dig själv och känn hur en härlig känsla befinner sig. Kanske märker du inget första gången, men jag lovar att övning ger färdighet.

Ha det så underbart fina du <3
Ta hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke