Självkänsla och stöd

0

Hej fina läsare <3 Hoppas allt är bra med dig <3 riktigt varma dagar har augusti bjudit på och själv har jag tillbringat mycket tid i skuggan. Blåbärsskogen har fått besök både lördag och söndag, men nu börjar bären ta stryk av värmen.

Mitt humör har varit lite svajigt och orken har inte riktigt räckt till den här veckan. Självförtroende och självkänsla är inte på topp, jag tvivlar trots att jag innerst inne vet att jag duger, att jag gör rätt och att allt är som det ska vara enligt den gudomliga planen <3
Universum och änglarna tröstar och stöttar mig, ett stöd som den här gången visade sig som fyra djurbudskap. Jag passade på att meditera i den fridfulla skogen, sittande på en mossig sten bland gran, fur och blåbär. Under meditationen kom två fåglar till mig, en tupp och en påfågel. Dessutom kom hela familjen nötväcka och gjorde mig sällskap i skogen. Det fjärde budskapet fick jag från en snok som slingrade sig över vägen och som jag lyckades väja för i sista sekunden med cykeln.

Budskapet är solklart <3 Enligt djurens språk av Solöga
Tupp – Ge av dig själv för att hjälpa andra. Min gåva till dig är att kunna uppskatta dig själv. Här handlar det om att verkligen se allt det goda du gör. Andra uppskattar dig. Gör du?
Påfågel – Var stolt över den du är. Min gåva till dig är att vara vacker och känna dig vacker. Bejaka dig själv <3 En påfågel är vackrast när den är stolt över sig själv.
Nötväcka – inse ditt sanna värde och din existens. Min gåva till dig är vissheten om att du är bäst. Nötväckan förnekar sig inte. Den vet att den är bäst.
Snok – Acceptera din egen sanning. Min gåva till dig är att du bär sanningen själv. Förutom att ta till dig och verkligen acceptera den sanning du själv har så handlar det även om att acceptera dig själv – så som du är. Med andra ord – sluta upp med att ifrågasätta dig själv och det du redan vet <3

Tack fina universum för budskapen som verkligen underlättar när jag jobbar på att återställa mitt förtroende för mig själv <3 Jag känner att det finns fler av mina läsare som behöver dessa uppmuntrande ord. <3 Du är så fin du härliga unika varelse <3 Tro på dig och lita på att du vet att allt blir bra. Det finns en gudomlig plan för oss alla och den är fylld med kärlek och omtanke <3
Ta hand om dig fina du <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke