Änglabudskap för helgen

0

Hej fina du <3 snart helg igen, veckorna rinner iväg <3 Värmen kommer åter på besök och personligen har jag gillat temperaturerna som varit de senaste dagarna. Det är bara att gilla läget <3 ta det lugnt och dricka mycket vatten.

Dagens första budskap är från älvorna och de kan vara ganska envisa om vi inte lyssnar till deras visa ord. Det här budskapet handlar om frigörelse och är i första hand riktat till de som sitter fast i situationer av olika karaktär.
Kanske krav från familjen eller att den ekonomiska situationen ser ut som den gör, tvingar er att vara kvar på ett arbete där ni vantrivs och inte längre utvecklas. Eller att ni är rädda att lämna en ohållbar och destruktiv relation.
Älvorna ber att ni ska ta god hand om er själva, känn efter vad ni verkligen vill, hur ni vill leva ert liv <3 När ni mår bra och är lyckliga så påverkas samtidigt er omgivning positivt och familj, vänner och kära mår också bra <3 Be om hjälp att släppa rädslor och gå vidare, be om hjälp att bli fri <3

Affirmera gärna
I am free, I am powerful, I now allow myself to enjoy this freedom and power

Våga visa ditt sanna jag och stå stark och modig upp för dig själv <3 Du är ett unikt barn av Universum och du har all kraft inom dig. Jämför med fröställningen på bilden där varje litet frö helt orädd låter sig föras bort av vinden mot nya marker. Där det borrar ned sig i marken och blir till en ny planta. Vågar det lilla fröet så vågar du <3

Livet är fullt av lärdomar, ibland räcker en lektion men ofta upprepas läxorna tills vi förstår dem och gör om och gör rätt. Tro på dig själv och ha full tillit till det du gör så går läxorna lättare. Värdefulla egenskaper du finner längs din livsväg är styrka, tålamod, förlåtelse och uthållighet <3

Ha en härlig helg fina du och lev i nuet <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke