Livets väg

0

Hej fina du <3 igår när jag la mina änglakort så kom en text till mig som de vill jag ska dela med er <3

Var viss att änglarna alltid finns vid din sida, redo att hjälpa, trösta och stötta dig på din livsresa <3 Var viss att allt är möjligt och att allt som sker har en mening, ett syfte som vi inte alltid kan se <3 Det är inte vår sak att veta <3
Var viss att allt händer när tiden är inne, alla bitar ska falla på plats, så tålamod är bra att ha <3
Livets skola ser olika ut för oss alla, vi har olika förutsättningar och mål. Våra ryggsäckar är fyllda med läxor och lärdomar, vissa är lättare att bära och andra känns blytunga. Den är en viktig del av oss, det förflutna har skapat oss till den vi är idag. Vi vet inte vad andra bär på i sina ryggsäckar, rätten att döma är inte vår, utan vår uppgift är att visa andra människor respekt <3
Framtiden är ett oskrivet blad som vi kan forma genom att medvetet skapa med positiva tankar, ett kärleksfullt och förlåtande sinne. Alla har vi en önskan om en fridfull framtid där alla lever i fred. Den enda vägen mot det målet är att sprida kärlek, att förlåta och att verkligen tro på det goda.


Undvik drama, vi blir dagligen matade med all världens elände och det bästa vi kan göra är att sända kärlek till situationen. När kärleken i världen växer sig starkare så får det onda mindre plats. Pratar vi en massa om olyckor och elände så ger vi det onda mer kraft att växa. Vi behöver mer kärlek <3
Vi skapar den framtid vi önskar genom att älska och respektera oss själva, våra medmänniskor och Moder Jord <3
Livet handlar om val och vi har vår mänskliga fria vilja som ibland får oss att välja mindre bra alternativ, det är mänskligt och helt okej. Vår inre röst, magkänslan är ett bra verktyg som styr oss i rätt riktning bara vi ger oss tid att lyssna. Att sitta i lugn och ro och bara andas, känna in vad kroppen vill säga <3
Fyll hjärtat med kärlek, tillit, frid och förlåtelse <3 Se det vackra omkring dig och känn tacksamhet för de positiva bitarna i ditt liv fina du <3

Ha en härlig dag och ta hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke