Änglanummer 888

0

Hej fina du <3 Hoppas du har det bra <3 De här siffrorna gör mig lite full i skratt <3 Du kanske kommer ihåg Ulla-Bella min sekreterare från Solstollarna tror jag att barnprogrammet hette. Det gick på sommarlovet när mina barn var små. Jisses och nu är de vuxna, vad fort åren har trillat iväg <3
Nåväl vad har 888 att säga oss <3

Ett upplyftande och uppmuntrande budskap från dina änglar som berättar om bedrifter, succé, framåtsträvande, framgång och färdigheter. Ett budskap att fortsätta vara optimistisk och lyssna till intuitionen och den inre vägledningen. En solid grund för dig själv och dina kära som säkrar dina framtida framgångar. Universum och dina änglar vill alltid stötta dig, men det är ditt ansvar att se till att lägga ned tillräckligt arbete och engagemang när det behövs. Du uppmuntras att stå upp i din fulla potential.

Änglanummer 888 indikerar att ekonomiskt och materiellt överflöd är på väg in i ditt liv och kan betyda att du kommer att ta emot oväntad belöning för väl utfört arbete. En slags återbetalning av karma.
Ditt livssyfte är fullt stöttat av Universum som är rikligt och generöst och önskar att belöna dig. Stort ekonomiskt välstånd kommer till dig, nu och i framtiden.
888 tyder på att en fas i ditt liv håller på att avslutas och en förvarning för att du ska ha möjlighet att förbereda dig själv och ditt liv därefter. Det kan också syfta på att du avslutar en fas i ditt liv, något känslomässigt, ett jobb eller en relation.
Kompromissa aldrig med din integritet för att försöka avancera. Hedra dina egna sanningar och var sann mot dig själv och din egna livsväg och uppdrag

Ha en underbar dag fina du <3 ta hand om dig och dina kära <3
Lev och njut idag <3 Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke