Änglabudskap inför helgen

0

Hej fina du <3 Juli månad lider mot sitt slut och augusti knackar på. En skördemånad står för dörren och bjuder på ett dignande överflöd i trädgårdar, på åkrarna och i skogen. Moder Jord är fantastiskt <3

Våra skyddsänglar och de andra änglarna har mycket tålamod <3 de sänder oss budskap och tecken varje dag via olika kanaler. Det kan vara nummer/siffror som upprepas, vi hittar fjädrar, upptäcker djur. Budskapen kan också komma som bilder, i musik eller något annat vi hör. Det är mycket vanligt att vi får meddelanden i våra drömmar eller tankarna. Det gäller bara att vara uppmärksam, har vi för mycket omkring oss i vår vardag så når inte budskapen fram i allt sorl och buller. Vi behöver ha lugn och ro för oss själva ibland. Bra är om vi kan skapa en rutin om möjligheten finns. Får man bara till några minuter så är det en bra början.

Ibland är vi för allvarliga, vi ser bara det vardagliga med alla förpliktelser och måsten. Änglarna påminner oss om vikten att ha kul då och då, att skratta och ha roligt. Ring upp en vän som du brukar stoja med och bubbla en stund. Se en rolig film eller kolla några dråpliga inslag på youtube, där finns hur mycket som helst att skratta åt. Skrattet sätter igång viktiga processer i kroppen och vi mår bättre <3

Augusti brukar betyda skolstart för många. Barnen ska tillbaka till plugget efter ett långt och härligt sommarlov. Kanske du själv går och funderar på att vidareutbilda dig, eller till och med helt byta bransch. Spännande, det kan vara dags att göra slag i saken. Vi lär oss hela livet och utvecklas på olika sätt via skolor och utbildningar, kurser och inte minst av livet självt.

Ha en fin dag och ta hand om dig fina du <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke