Sanningar <3

0

Hej fina du <3 Det var ett tag sen som fingrarna for över tangenterna för att förmedla något till dig <3 Om jag ska vara ärlig (och det ska jag!) så får jag erkänna att det var lite för mycket omkring mig, och jag orkade inte med allt jag ville göra. Jag hade väldigt roligt och då går det lite över styr med energin, vilket jag får kämpa med ett tag framöver.

Dessa underbara blåbär är mogna, och jag tillbringade några härliga återhämtande timmar i skogen. Det gjorde gott för både kropp och själ <3

Sanning – den kan se ut på många sätt <3 Det som är min sanning är kanske långt ifrån vad din sanning är. Jag har skaffat mig en ny skrivbok och sitter och bläddrar i de gamla, då brukar jag alltid hitta något som jag vill dela med mig av. En del av mina texter kommer från mig eller något som jag läst någonstans eller någon sagt till mig. En hel del av dagens text från februari kommer från läroboken i healing och en del från sidan med änglanummer fritt översatt från engelska.

Mina andliga sanningar
Kärlek är svaret på alla frågor <3
TÄNK KÄNN TALA och AGERA i KÄRLEK
Allt är energi <3

Alla bär på något – var SNÄLL
ALLA har lika VÄRDE
Undvik drama
Fokusera på KÄRLEK

Vår själ är odödlig – det är bara den fysiska kroppen som kan dö, det är viktigt att ta hand om den
Tillåt misstag (vi är här för att lära oss)
Omfamna förlåtelse <3
Älska dig själv

Det här är hur jag ser på saken <3 vi är olika och har olika tankar om allt <3 det viktiga är att acceptera varandras åsikter och kärleksfullt gå vidare <3
Ha en härlig dag fina du och ta hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke