Budskap från änglarna

0

Hej fina du <3 här har regnet öst ned i några dagar så växtligheten har fått en möjlighet att återhämta sig <3 Starka vindar har svept in över oss och städat bort mörka energier, sorg och oro. Nu skiner åter solen och värmer våra frusna kroppar och ger oss styrka att leva våra liv <3 Allt blir bra mina vänner <3 Ha tillit till att allt ordnar sig till det bästa <3

Ha tillit till dina drömmar och visioner för de ger dig svaren på dina böner. Lyssna till ditt innersta, till ditt hjärta för det talar din sanning.

Sitt en stund varje dag och slappna av i hela kroppen. Andas med djupa, lugna andetag och känn hur alla spänningar lämnar kroppen vid varje utandning. När du får kontakt med ditt inre finner du lugn och frid, lyssna och ta till dig budskapen.

Nu är du fri att andas, att leva, att lyssna på vad ditt hjärta har att säga dig fina du <3 Du har friheten att välja, att leva ditt liv på dina villkor <3 Det är ditt ansvar att ta hand om dig och se till att du mår bra. Var kärleksfull mot dig själv. Det är lätt att ta på sig ansvar för andra, men du kan bara hjälpa andra om du först tar hand om dig <3 När du gör det får du energi och styrka att hjälpa andra och finner ro och frid i ditt hjärta <3

Ha en underbar dag fina du <3
Ta hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke