Drömde att jag föll

0

Hej fina du <3 Har du det bra där du är? Jag hoppas att det är så <3 Själv vilar jag en stund i hammocken efter en del trädgårdsarbete. Den senaste tiden har jag inte kommit ihåg mina drömmar, trots en intention innan jag somnade att minnas. Men i tidigt i morse drömde jag så tydligt att jag till och med kommenterade min dröm för mig själv.

Jag och en vännina var på besök hos en klasskamrat till oss, det var tidigt på morgonen för han var kvar i sängen. Vi ska äta frukost där och jag äter ost och samtalar med vår vän. Väninnan ropar från köket att vi ska gå, jag svarar henne och går ut ur rummet och trillar ned i ett hål i golvet. Vi är på 15e våningen så det är långt att falla, men jag blir inte rädd utan funderar på varför det var ett så stort hål i golvet samt att det är långt att falla och undrar hur det ska sluta…Jag ser att min väninna lägger två jackor på golvet där jag ska landa, hon är inte heller rädd utan väntar lugnt.

Där slutar min dröm <3 Jag skrattade lite för mig själv när jag vaknade, funderade lite fram och tillbaka vad betydelsen var. Annars när man drömmer att man faller så brukar man vara rädd, men här var jag totalt trygg trots att jag föll så många våningar. Är jag så trygg i mig själv, så säker på att allt är ok även om jag faller?

Jag berättade historien för en vän och frågade vad hon trodde. Hennes svar gav mig gåshud, <3 trygg förändring <3 jamen det är ju kristallklart, i morgon börjar jag på nytt schema och med nya arbetsuppgifter. Jag är trygg i detta, jag vet att allt går bra i synnerhet som det egentligen inte är nytt, det är bara länge sedan jag höll på med det.

Att min vännina lade ut jackorna på golvet tolkar jag att hon finns där för mig, för att underlätta. Hon har alltid funnits där, även om det gått många år sedan skoltiden och vi inte hade någon kontakt under flera år, så har hon alltid funnits där. Vi träffades i 4e klass i Floda skola, mycket har vi upplevt sedan dess.

Har du min fina läsare någon dröm du vill dela med dig av? Skriv gärna en kommentar <3 Ta hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke