Änglabudskap v27

0

Hej fina du <3 idag kom änglakorten med dessa budskap till vissa av er. Generella är de, du känner om de är riktade till dig <3

Barnen har nyss börjat sitt efterlängtade sommarlov så det är full fart hemma hela tiden <3 I år är allting annorlunda för många och det kan vara spännande att använda fantasin och göra andra saker än man är van vid. Vårt vackra avlånga land har mycket att upptäcka. Du som är vuxen behöver kanske också ta hand om ditt inre barn, hitta spännande utflyktsmål och ge dig ut och ha kul. Vad vill ditt lilla barn göra? Lyssna till din inre röst så får du svaret <3

Lita på din intuition, den ger dig svaren på dina frågor. Nu när ekorrhjulet har saktat farten är det kanske lättare att hitta tid att sitta i tystnad och lyssna in vad DU verkligen vill. Det är så lätt att man bara hänger med i vad andra tycker, nu är det dags att höra din röst. Tankarna brukar vara busiga när man sitter ned och försöker lyssna inåt, men be dem återkomma när du är klar. De kanske kan ta en ballongtur eller räkna andetag istället medan du ägnar dig åt bara dig <3 Att sitta i lugn och ro en stund varje dag skapar frid <3

Du blir fridfull i sinnet, ser allting klarare och får ett nytt perspektiv. Du finner lättare lösningar på dina bekymmer och allt känns mycket lättare. Du är i nuet och här är allting bra, håll kvar den känslan. Njut av lugnet fina du <3

Ha en härlig vecka fina du <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke