Positiva tankar och affirmationer

0

Hej igen fina du <3 hittade mer intressant i mitt skrivblock <3 hoppas att du finner något som du känner passar dig.

Jag är oövervinnerlig <3 jag har en kraft, en vilja som tar mig fram lätt och smidigt. Kraften är min <3 Kraften är även din och alla andras. Vi har alla denna underbara kraft inom oss <3 Kärlek <3 med kärlek skapar du allt du vill <3 jag kan, jag vill, jag orkar, jag törs och jag har kraften, modet, styrkan och glädjen. Jag går på min väg mot mitt mål. Det får ta den tid det tar, jag har tålamod, jag har tro och tillit till att jag gör rätt val. Jag går på rätt väg, på min väg. Universum ger mig många budskap. Mina tankar befinner sig allt oftare i den “verkliga världen” i stället för den illusion som jag tidigare befann mig i. Jag lever i en kärleksfull värld, jag väljer kärlek <3 vi har alla den möjligheten, att välja kärlek <3 <3 <3

Jag förtjänar det bästa i livet
Jag har allt jag behöver
Jag tror på mig och min ljusa framtid
Jag har tillit till mig och det jag gör
Jag har tålamod att invänta resultatet
Jag har tankekraft att skapa det jag vill
Jag är bra på det jag gör och jag övar för att bli bättre
Jag är full av livskraft och energi

Ha det så bra fina du <3 njut av livet och av sommaren <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke