Bön till Universum

0

Hej fina du <3 Några dagar till med hetta, men idag har det fläktat hos mig under eftermiddagen. Nästa vecka blir det svalare, så du som har det jobbigt i värmen, håll ut <3

Jag sitter och bläddrar i ett block med en massa texter och tankar jag skrivit. Får upp en sida där jag skriver om min osäkerhet och min önskan om att få bekräftelse. Dessa tankar har uppstått vid möte av nya människor, nya spegelbilder av mig själv. Det har funnits tillfällen då jag varit en “annan person” typ Jag vet bäst-personen eller BesservisserBosse, men också varit Liten-och-osäker-och-lite-fumlig. Alltilhop bottnar i osäkerhet och otillräcklighet.
Jag bearbetar mina bekymmer och känslor genom att skriva och skriva tills det lättar eller tills jag finner en annan vinkel att ta mig an problemet. Det här resulterade i en bön till Universum och kanske kan den hjälpa någon mer <3

Snälla Universum hör min bön <3 Det bor mycket osäkerhet och dålig självkänsla kvar i mig <3 Jag ber er ödmjukt att befria mig från detta. Hjälp mig finna styrkan i att vara jag. Hjälp mig återfå tron och tilliten till att det jag gör är rätt. Lite förvirrande är det då jag är helt säker på att jag är på rätt väg. Bekräftelse <3 Jag behöver bekräftelse <3 men jag får ju redan massor av bekräftelse. Varför blir jag då så osäker och tveksam <3
Tro, Tillit, Trygghet, Kärlek, Tacksamhet, Tålamod och Tankekraft <3 <3 <3

Mina positiva tankar skapar min positiva morgondag. Jag älskar mitt liv <3
Vem vill jag vara – Jag vill vara Jag
Jag är stark och jag har allt jag behöver veta inom mig. Det gäller bara att hitta det och det bästa sättet är genom meditation. Att sitta i tystnaden och lyssna till mitt inre.

Ha det bäst fina du tills nästa gång <3 och ta hand om dig <3
Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke