Kampen mot ångest

1

Hej fina du <3 Har du det bra i skiftet mellan vår och försommar, nu när allt grönskar och äppelträden blommar ymnigare än någonsin. Det är så vackert och jag är så tacksam att jag får uppleva detta <3

Mitt humör pendlar i nuläget mellan en euforisk lycka och glädje över den underbara naturen och ångestfylld förtvivlan över jobbsituationen. Det var så härligt att vara ledig förra veckan i fyra hela dagar, jag njöt varenda sekund och försökte hålla kvar känslan på måndag morgon. Jag frågade min sambo om det verkligen var måndag, vi kanske hade tagit fel på dag.

Åkte till jobbet som vanligt, klev in genom dörrarna och tårarna började rinna. Det fortsatte de med i drygt en timme, likadant tisdag och idag eskalerade det så tårarna trillade redan vid frukosten. Jag vet att jag har allt jag behöver och jag vet att allt ordnar sig till det bästa. <3 Men det kommer i alla fall, jag accepterar ångesten och jag låter tårarna falla fritt. Just nu är det bara tårar, ibland kommer ylen av förtvivlan men det brukar bara ske när jag är själv och ingen hör mig.

Anledningen är att jag på måndag ska gå upp från fyra timmar till sex timmar. Mina fötter är inte förtjusta över situationen i nuläget och att knalla runt på hårt butiksgolv i ytterligare två timmar känns tungt. Men jag försöker vara positiv och gå in i det här med ett öppet sinne att det kommer att gå bra. Och så kommer ångesten inklampande med ett överlägset flin, haha så lätt ska du inte komma undan…

Jag försöker välja den lätta vägen, mentalt tala om för mig att allt ordnar sig och allt kommer att bli bra i slutänden. Att jag väljer att se det positiva, det jobbiga är just nu att det bara är orden och tankarna som är positiva, känslorna är inte riktigt med ännu. Får jobba vidare på det. Mina fina änglar får jobba hårt med att försöka hålla mig på banan, igår skickade de en glad och go farbror som fick mig att skratta <3 Jag är så tacksam att jag har universum bakom mig som älskar mig villkorslöst och ger mig massor av stöd.

Tack för att du orkade läsa ända hit fina du <3 Nästa inlägg kommer att behandla gladare saker <3 ta hand om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anette den

    <3 Hej <3
    Jag förstår dig helt och hållet för just nu känner jag mig orolig och lite nere.
    På måndag ska jag börja arbetsträna 2 timmar om dagen och min chef har fortfarande inte tagit kontakt med mig om detta.
    Jag hade tänkt skicka ett sms till henne idag, men efter att jag pratat med kuratorn så kom vi överens om att jag ska skicka det imorgon istället.
    Det var bara det att jag skrivit till 2 arbetskamrater att jag skulle skicka idag igårkväll och innan en av dem hann läsa om min tanke hade hon hunnit sagt till chefen när hon frågat om de hört något från mig så hann hon säga har du inte fått något sms från henne.
    Så nu har chefen fått en påminnelse så vi får väl se om hon hör av sig idag och gör hon inte det så kommer sms:et från mig imorgon.
    Jag vet också att det inte är min skyldighet att ta kontakt med arbetsgivaren utan det är dennes uppgift att göra upp en rehabiliteringsplan åt mig.
    Men det är som du säger: allt ordnar sig så småningom <3
    Stor styrkekram till dig!!! <3 <3 <3

Lämna en tanke