Drömde om spindlar

1

Hej fina du <3 så är det fredag igen, veckan har rasat iväg lika fort som de föregående. Härligt med fredag och helg, den kommer att tillbringas i soffan för jag har dragit på mig en förkylning som kräver vila.

Jag använder flitigt mina doTERRA oljor för att lindra och förhoppningsvis förkorta förloppet. Som alltid när jag inte mår riktigt bra så drömmer jag lite konstiga drömmar. Inatt drömde jag om en massa spindlar, inte otäcka drömmar för att jag tillhör de som tycker om spindlar.

En liten historia från min barndom, jag var ca två år och satt på gården bredvid mamma som plockade svarta vinbär. En granntant kom på besök och pratade med mamma. Efter en lång stund så tittade hon medlidsamt på mig och undrade om jag inte var riktigt som jag skulle? Mamma undrade varför hon sa så, jo hon sitter ju bara där och stirrar i en tom burk. Jag hade en plåtburk som det varit kaffe i tidigare, nu var innehållet något annat. Mamma skrattade; den är inte tom, det finns spindlar i den. Lilla babyBirgit gillade att titta på “binlar”.Nå, tanten tyckte nog att jag var lite konstig i alla fall men det bjuder jag på.

Nåväl efter frukosten idag så slog jag upp min väl använda lilla bok “Djurens Språk” av Solöga för att läsa vad som stod om spindlar.

Spindel – Du tjänar på att ta det lugnt just nu. Min gåva till dig är att ha tålamod. Spindeln är definitivt det mest tålmodiga djur jag träffat. Korsspindel – Du kommer att få hjälp på vägen. Min gåva till dig är att få hjälp. Ge inte upp. Hjälp är på väg.

Tack spindeln för budskapet, om jag tar det lugnt så blir jag fortare frisk. Hjälpen som kommer tar jag tacksamt emot <3

Ha en härlig helg fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anette den

    <3

Lämna en tanke