Dagens kort från din skyddsängel – Vision

0

Hej fina läsare <3 så har det blivit december, årets sista månad med Advent, Lucia, Jul och Nyår. Mycket firande men också tid för reflektion, vilket är mycket viktigt i våra stressiga miljöer. Dagens budskap gäller dig som känner att det känns rätt.

Det gäller att lita på din inre syn, att det du ser är ett budskap till dig. Var öppen och ha tillit. Din skyddsängel hjälper dig att se sanningen i den situation du befinner dig i. Du får ett kärleksfullt meddelande om att det här behöver du göra något åt för att nå balans.

Jag ska berätta om min syn i morse, en syn som verkligen övertygar mig om att jag ska tro på vad jag ser. De senaste veckorna har detta kort som jag drog för er även kommit upp i läggningar till mig själv. Dessutom fick jag till mig att skriva om det här.

Jag vaknade tidigt och kunde inte somna om så jag låg kvar och blundade och lyssnade på några meditationer. Efter en stund så såg jag ett ljusgrönt blad och när jag vände på bladet var baksidan täckt av bladlöss! Kände att det var ett budskap så jag plockade fram Solögas bok Djurens Språk där jag läste följande:

Jaga inte utan ta dagen som den kommer, på så sätt är du öppen för alla möjligheter. Du klarar av det du önskar genom att gå lugnt och metodiskt tillväga. Min gåva till dig är att använda dig av ett lugnt tillvägagångssätt.

Det här budskapet tar jag till mitt hjärta och följer, för jag hade alldeles för mycket inplanerat i mitt huvud idag. Nu sitter jag här i godan ro och skriver i stället för att härja runt. Det som blir gjort det blir gjort, annars får det vänta. Jag känner mig fylld av energi och har under några veckor lyckats att hitta tillbaka till mig. Nu såg min skyddsängel att jag var på väg åt fel håll och tar på mig för mycket. Budskapet är mottaget och jag är så tacksam för det <3

Ta hand om dig fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke