Min favoritsten ;o)

0

Hej fina du <3 Gillar du också att gå i skogen och titta på mossiga stenar och stubbar. De sätter verkligen igång fantasin och man kan fundera över hur många år som trädet eller stenen varit med och vad har den upplevt.

Jag tror verkligen att de kan uppleva saker, inte på samma sätt som vi för de har ju inte ögon och öron. Men de består av energi precis som vi gör. I “min” skog där jag ofta går och filosoferar finns mängder av härliga mossiga stenar och stubbar.

Detta är Sten <3 min favoritsten

Sten finns bara ett stenkast (haha) ifrån min meditationsplats, så jag ser honom ofta. Dock har jag aldrig lyckats komma när han är vaken. Kanske är han vaken på nätterna. Men han ser ut att trivas i alla fall han har ett förnöjsamt leende.

Naturen är fantastisk på många sätt. Det finns så mycket vackert och spännande att utforska. Att studera hur myrorna kämpar med sin myrstack, de släpar hem material och mat som är mycket tyngre än de själva.

Hugo huggorm ligger och njuter i solen

Gynnaren på bilden ovan hade jag förmånen att få fotografera en dag när jag valt en ny plats för min meditation. När jag vände mig om så låg den där och studerade mig, jag har ingen aning om hur länge den legat där. Jag grävde upp kameran ur min ryggsäck och tog några bilder innan jag lämnade den ifred. Så vacker den är <3

Huggorm enligt Solöga-Betrakta världen andligt. Min gåva till dig är att ha en andlig världsbild

Svampar är så vackra <3 Gula kantareller är det enda jag plockar, men det finns ju hur mycket häftiga svampar att fotografera som helst. Så fascinerande i färg och form och konsistens.

Annat spännande i skogen är alla häftiga insekter som t ex skalbaggar och spindlar. Så många gånger som man i sista stund får väja och ta en annan väg för att man just höll på att gå in i ett stort fångstnät. Har du studerat ett spindelnät på nära håll, vilket fantastisk arbete! Och alla vackra fjärilar, i år har jag sett så många olika, helt fantastiska skapelser.

Jag önskar er en härlig helg <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke