Änglabudskap vecka 28

0

Hej fina du <3 Sommaren bjuder verkligen på olika väder haha just nu sitter jag i hammocken och blir våt om fötterna <3 Men kort och dator klarar sig <3

Veckans kort är från Healing med Änglarna och talar dels om firande <3 Det finns mycket att fira just nu, det kan vara födelsedagar eller att semestern har börjat. Det kan också vara att man gjort stora framsteg i sin utveckling. Firande kan ske på olika sätt och det behöver absolut inte involvera alkohol. Att vara tillsammans och ha trevligt, kanske äta gott är ett bra sätt att fira. Födelsedagar behöver inte innebära en massa sötsaker om man inte vill det. Numera finns det massor av hälsosamma och goda alternativ. Inget är fel! Man firar på det sätt som passar en bäst.

I naturen kan man också fira, man kan ha picnic på något mysigt ställe. Fler och fler av oss känner en allt starkare dragning till naturen där man kan vara i frihet och harmoni. Koppla av och bara vara <3 En skogspromenad där man plockar en näve blåbär eller en handfull solvarma smultron. Det kan t o m vara så att man hittar ett gäng med kantareller. Vilken lycka! Naturen har så mycket underbart att erbjuda; vackra blommor, intressanta insekter, goda bär, lugn miljö och en massa härlig energi.

Man får gott om energi, kraft och mod att stå upp för sig själv. Du behöver inte längre dölja vem du är, utan kan lugnt träda fram i din sanning. Ha tillit till dig själv fina du, för det är du som skapar din framtid. Det är dags att leva ditt liv, inte leva för någon annans skull utan för din.

Ha en fin vecka fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke