Änglanummer 7777

2

Hej fina läsare <3 Har din semester infunnit sig än? Kanske har du en skön söndag framför dig utan några måsten. Jag ska ta en tur till skogen och plocka blåbär idag, längtar efter blåbärspaj.

Härliga nyttiga mumsiga blåbär

I morse vaknade vi och tittade på klockan, då var den sju minuter över sju. Jag skrattade till lite för jag kände att det var något speciellt, i synnerhet som det idag är den sjunde juli. Fyra sjuor 7777 ett änglanummer.

Så här står det att läsa om nr 7777- Du är på rätt väg och gör bra ifrån dig. Universum är nöjd med dina framsteg och tack vare din positiva inställning, positiva handlingar och hårda arbete så har du förtjänat din belöning. Dina önskningar kommer att manifesteras och förverkligas inom kort. Änglanummer 7777 är ett extremt starkt positivt tecken som betyder att du även kan förvänta dig att fler mirakler inträffar i ditt liv.

Hmm det var en bra start på dagen <3 Om du vill veta mer om änglanummer så tror jag att det finns att läsa här på Tarotguidernas bloggar. Texten jag använt mig av är fritt översatt från Joanne Walmsley Sacred Scribes Australia

Ha en härlig söndag fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thomas den

  vad betyder då 5 minuter över 5 det var då jag vaknade och tittade på klockan

  • birgitsanglarum den

   Kika på någon av sidorna som handlar om änglanummer <3
   Ha det gott min vän

Lämna en tanke