Veckans budskap

2

Hej fina du <3 nu har plötsligt halva året passerat, så fort att jag inte riktigt har greppat det. Hur är det möjligt? Nåväl jag njuter för full i den härliga sommaren. Även om det idag är ganska svalt.

Veckans änglabudskap är som vanligt helt generella. Ta till dig det som känns rätt och lämna resten. Den fria viljan, att vi har möjlighet att välja en det ena eller det andra, påverkar resultatet. Korten är från Änglar&Helgon av Doreen Virtue.

Du har kämpat i motvind en längre tid, men nu äntligen så får du din belöning. Saker faller på plats utan motstånd och allt bara rullar på. En del av er får belöningar som ni inte riktigt förväntat er. Men det är så Universum arbetar, endera får du det du önskar, annars blir det något ännu bättre <3 Var öppen att ta emot och glöm inte att tacka <3

Var förvissad om att dina syner och det du ser i dina drömmar är budskap från änglarna. Tro på att det är sant och riktigt. Ha tillit till att allt löser sig till det bästa.

Om du ska skriva kontrakt av något slag, ha inte för bråttom utan undersök noga att allt är som det ska. Det är alltid en bra ide att dubbelkolla. Skulle det kännas för bra för att vara sant, så är oftast fallet så. Lyssna noga till ditt hjärta, till din magkänsla, om den säger att det är ok och du känner lugn och harmoni så är allt bra. Men om du känner oro, så tänk efter än en gång innan du fattar det avgörande beslutet. Ibland kan det vara till hjälp att be en sakkunnig, någon professionell att titta på frågan.

Ha en skön sommarvecka, oavsett om det är 20 eller 10 grader varm, ifall solen skiner eller regnet öser ned. Livet är underbart i alla fall. Det finns alltid något positivt i tillvaron <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Lina den

  Tack det var precis vad jag behövde idag. Jag har aldrig varit inne på din blogg tidigare , den dök upp i mitt flöde av en “slump” ♥️

  • birgitsanglarum den

   Hej fina du <3
   Så roligt att höra
   Det är så det fungerar: när man behöver budskap så kommer de.
   Allting sker när det är dags, så man behöver en stor dos med tålamod ibland.
   Änglakramar <3

Lämna en tanke