Budskap från änglar och humlor

0

Kära fina läsare <3 Så härligt att vara tillbaka i flödet igen. Under en period har jag varit osynlig här på bloggen, då det varit mycket omkring som tagit för mycket energi. Nu har jag återhämtat mig, samlat massor av energi i naturen både i skogen och i vår trädgård.

Här kommer veckans generella budskap. Du känner om det talar till dig fina du <3

Promenader i naturen den här årstiden är ljuvligt. Det finns så mycket energi att hämta och du ser otaliga insekter, fjärilar och hör fåglarna kvittra. Att ge sig ut på en cykeltur till en närliggande sjö och ta ett svalkande dopp och en liten simtur är också härligt. Andra trivs bättre på gym där kroppen får jobba en stund. Det finns något för alla <3 och det är tur då vi alla är olika med olika preferenser och intressen. Det viktiga är att vi gör något, det behöver inte vara mycket, det är den rörelse som blir av som är bra. Jämför inte dig med andra och skuldbelägg dig inte, utan behåll en positiv syn och beröm varje litet steg <3

Några av er väntar på svar och för en del så är bönen besvarad. Om svaret inte var det ni hoppades på, så kan ni vara förvissade att något bättre är på väg. Allt blir bra, håll modet uppe och ha tillit till att det blir som det ska kära du <3

Sommartider och semester så ser vi oss om på andra platser än hemma och vissa av oss kommer att knyta nya vänskapsband. Här kommer någon att finna vänner med liknande intressen. Det blir intressanta möten där ni kan utbyta idéer och erfarenheter. Du förtjänar underbara vänner som förstår och kompletterar dig och stöttar och inspirerar dig fina du <3

Jag sitter på altanen och skriver, här vimlar det av humlor som har bon i huset och under altangolvet. I Carina Solögas bok “Djurens Språk” kan man läsa följande- Humla- Trotsa förutfattade mening. Du har bara fördelar så använd dig av dem. Min gåva till dig är att allt är möjligt <3

Begränsa dig inte säger humlan. Allt är möjligt <3

Ha en härlig vecka fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke