Änglabudskap v 11

0

Hej fina du <3 Här kommer veckans budskap från änglarna.


Du är vetgirig och nyfiken. Det finns ås mycket information att hitta i böcker och på nätet. Kanske ska du söka dig till en kurs eller utbildning i ämnet. Träffa andra som har samma intressen och bolla idéer med dem. Det blir bra fina du <3

Du brinner för att förändra världen, eller åtminstone förbättra en del av den. Tro på dig själv, du vågar ta tag i det här och ställa dig upp för att berätta för andra om detta och be dem sälla sig till dig och hjälpa dig i kampen. Tillräckligt stort motstånd kan förändra orättvisor i världen. Du har kämparglöden fina du <3

Samhällets och inte minst dina egna krav och förväntningar är svåra att hantera. Du vill så mycket, men tid och ork räcker inte till. För att du ska orka och hålla dig frisk så måste du bry dig om dig själv och ta hand om dig. Att sitta i stillhet en stund varje dag, kanske komma ut i naturen en stund är så viktigt. Andas djupa lugna andetag, försök att få ned luften ända ned i magen så att den spänns ut lite vid inandningen. Andas sedan ut och föreställ dig att oro och måsten följer med utandningsluften. Det är lätt att glömma andas när man är stressad. Medvetet andas in och medvetet andas ut några gånger så får du ny energi. Ta hand om dig fina du <3

Ha en fin vecka <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke