Tankeverksamhet

0

Hej fina du <3 Jag återvänder till det här ämnet gång på gång för det är så viktigt att vi förstår hur viktiga våra tankar är. Dagens tankar skapar morgondagen <3

Ett ord som fått ny betydelse för mig är tankeverksamhet. Så mycket som skapas varje dag med våra tankar.

Tänk en tanke och starta ett nytt liv där du är medveten om vad en tanke egentligen är.

Energi

Tankekraft är energi och en tanke är ett litet frö. När du tänker en tanke så ger du näring till den och tankefröet gror. Fortsätt att tänka på den så utvecklas den och växer till något stort.

Tusentals tankar passerar varje dag mellan våra öron. Alla är inte medvetna tankar och det kan vara svårt att påverka dem.

Men! Alla övriga medvetna tankar, här har du en utmaning i stil med att bestiga Mount Everest. De går att förändra, men det kräver engagemang, vilja, envishet och en hel del tålamod. Allt är möjligt!

Om det smyger in en negativ tanke hos dig, notera den, men bli inte frustrerad och försök inte att jaga bort den. Låt den passera och se om du kan förändra den till något positivt. Ett exempel: Du tycker att maten du åt på restaurangen var åt helsike för dyr och blir arg och irriterad. Ändra tänket! Tänk så här i stället: Mmmm det var jättegod middag, den var kanske lite dyrare än jag hade förväntat mig, men det var värt vartenda öre för det var ju så gott!

Du höjer då din frekvens och känner dig nöjd med middagen! Testa och tänk på båda sätten och känn skillnaden, hur det känns inuti om du tänker en positiv eller en negativ tanke.

Ett annat vanligt exempel: Någon har sagt något du inte gillar, du kan välja att vara sur över att personen inte delar din uppfattning. Eller “Ja det är din åsikt och det får stå för dig. Jag tycker så här och det är min åsikt” Acceptera att vi alla är olika och att vi tänker och tycker olika. Alla är vi lika värda!

Det finns lika många åsikter som det finns människor. Acceptera det och respektera varandra <3

Ta hand om dig fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke