Budskap från änglarna vecka 3

0

Hej fina du <3 Hoppas att du har haft en skön och avkopplande helg.

Änglarna kommer med följande budskap, ta till dig om det känns rätt för dig fina du <3

Om du känner dig i behov av tröst och stöd, så be universum och änglarna om hjälp. De finns vid din sida och hjälper så gärna. Annars kanske det finns någon i din närhet, en familjemedlem eller vän som kan finnas där för dig om det känns svårt eller besvärligt. Be om hjälp! Det är inte meningen att vi ska klara allt på egen hand.

Ta hand om ditt inre barn. Det här är ett budskap som återkommer gång på gång, men det är nog så viktigt att du har kul. Man behöver bejaka sitt inre barn och busa lite ibland. Livet är inte menat att vara allvarligt hela tiden. Finns det snö så kan man göra snöänglar och om det är kramsnö så kan du bygga fina snölyktor. Om man har tur så kan det finnas en spolad isbana någonstans där du kan åka skridskor. Lek och ha mysigt ute i naturen. <3

Nu efter helgerna så kör många olika kurser igång. Kanske har du hittat något som passar dig. Skolorna har återgått till det vanliga lunket efter jullovet. Du har kanske barn som funderar över det framtida studievalet. Vårterminen brukar gå väldigt fort.

Studier är bra för vår utveckling. Vi är alla här på jorden för att lära, vi återkommer gång på gång och tar med oss av tidigare erfarenheter. Du kanske känner för att lära dig mer om andlighet. Det finns otroligt mycket intressant så det kan vara svårt att välja. Men får man hoppa runt lite och nosa på några olika saker så brukar man hitta det som tilltalar en mest.

Ha en härlig vecka fina du och ta hand om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke