Nyår och fåglarnas budskap enligt Solöga

0

Gott Nytt År! Ett nytt år och ett nytt kapitel i livet har börjat fina du <3

Egentligen är varje dag ett nytt blad, men när ett nytt år tar sin början så har många av oss en massa friska intentioner hur det ska bli. Och vi skapar vår framtid med våra tankar, så vi får öva oss på att hålla dem kärleksfulla och positiva.

Vi åkte på en Nyårskryssning till Kiel på söndagen och kom tillbaka hem igen ikväll. Årets sista dag promenerade vi runt i ett gråmulet men milt Kiel. Vi tittade på de få gamla byggnaderna som fanns i gamla stan, tittade lite i skyltfönstren till alla butiker som reade för fullt och återupplevde skoltyskan när vi läste på skyltarna. Man förstår fortfarande en hel del.

Det fanns en hel del sjöfågel där som flaxade runt i hamnen, ja en del andra fåglar också som duvor och några stora svarta fåglar som såg ut som kråkor. Men de var helsvarta och hade mycket större näbb, efter en stunds funderande kom vi på att det nog var Råka. Fascinerande fåglar. Sedan såg vi en gråspräcklig fågel som stod och stampade i gräset. Jag skrattade först och skojade om att den frös om fötterna, men sedan förstod jag vad den gjorde. Den skrämde upp maskar! Först stampade den och sen så högg den näbben i den inte ont anande lilla masken. Smart pippi, eller som mitt lilla fyraåriga barnbarn sa häromdagen – det är ingen pippi det är en fågel- ha där fick farmor så hon tappade hakan! När jag kom hem så googlade jag på fåglarna och konstaterade att det var råkor vi sett, och den spräckliga var en gråtrut, en ungfågel.

I Djurens språk av Solöga står det följande om dessa häftiga varelser

Råka- Saker kommer till dig som du har nytta av. Min gåva till dig är att få det du behöver.

Jag känner det som svaret på mina böner, att universum hjälper mig och ser till att mina behov är tillgodosedda <3

Gråtrut -Var stolt över det du gjort och åstadkommit. Att vara nöjd med dig själv och det du gjort är min gåva till dig.

Det är  mycket som jag genomfört under det gångna året som jag är mycket stolt över. Jag tackar för dessa gåvor <3

Livet är fantastiskt, jag älskar att se de små miraklen runt omkring mig, och jag är så tacksam för allt jag har stort som smått.

Ta hand om dig fina du <3

Universum och änglarna älskar dig <3

Änglakramar <3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke