Eftertanke och kontroversiella funderingar

0

Hej fina läsare <3 Nu har vi hela allhelgona-helgen framför oss. Tid att tända ljus för våra anhöriga och kära som inte längre finns i den här dimensionen.

Men de finns nära oss, de är med oss varje dag. Vi måste inte besöka en grav om vi vill ha kontakt med någon som gått över. Jag kan titta upp mot himlen och säga t ex hej Pappa, hur har du det idag. Jag kan tända ett ljus och säga att det här är för dig mamma. Min mamma och jag har faktiskt fått bättre kontakt nu när hon är i en högre dimension. Jag har förstått att hon hade ett tufft liv och jag har förlåtit det hon gjorde mig, eller att hon inte orkade bry sig om mig. Jag vet att hon älskade mig.

Förr var jag rädd för döden, men det är inget att vara rädd för. Döden är bara ett begrepp vi människor har hittat på. Det vi kallar för döden är inget annat än att vårt skal, vår kropp inte fungerar längre, och därför får själen lov att gå till den högre dimensionen i väntan på en eventuell ny kropp. Om det nu är så att själen vill komma tillbaka till jorden. Annars kan själen surra runt en tid och hitta på något annat.

Tid förresten är ju också något som vi har hittat på. För att lättare förhålla oss till vardagen, behöver vi tid. Hmmm tycker att vi kanske ska fundera på att skrota den. Om vi inte har någon tid, då kan vi inte komma försent  eller för tidigt….vi hinner alltid med det vi ska göra. Vi blir inte stressade, för om det inte finns någon tid att förhålla sig till, så kan vi inte ta på oss för mycket att göra. Som vi sedan inte hinner med…

Nu har jag stuckit ut hakan :o) Dela med dig av dina tankar och erfarenheter fina du<3

Ha en underbar helg, hur du än tänker disponera den <3

Ingenting är fel, det finns bara en massa olika åsikter och viljor <3

Änglakramar <3 <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke