Trygghet

0

Hej fina läsare <3 Sommarsolståndet verkade så avlägset och helt plötsligt så är vi där. Den ljusa årstiden går så fort, jag bara önskar att vi kunde stoppa tiden lite och hålla kvar sommaren.

Jag är så tacksam för att jag får vakna upp på mornarna i min sköna säng efter att ha sovit gott hela natten. Jag är så trygg och det är en underbar känsla att vara fullständigt trygg.

När jag blir orolig, så som jag blev nu ikväll över en händelse, då skriver jag först ett lugnade brev till mig. Sedan skriver jag till änglarna och ber dem ta hand om min oro och transformera den till positiva känslor och kärlek. Det hjälper verkligen, nu är jag helt lugn och trygg igen. Jag ber att ärkeängel Mikael ska skydda mig och hålla mig trygg.

Änglarnas kärleksfulla energi hjälper i alla situationer, men de kan bara hjälpa dig om du ber dem. Jag ber änglarna om hjälp varje dag. Jag är så tacksam att de finns vid min sida.

Änglakramar till er alla <3

 

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke