Idéer

0

I mitt huvud bubblar det av idéer och ibland har jag fullt sjå att sortera och försöka se lite praktiskt på saker och ting. Vad går att genomföra och vad behöver mer tid att genomföras? För det är ju så att ingenting är omöjligt…det omöjliga tar bara lite längre tid ;o)

Nåväl, under de här två åren som jag nu varit hemma och kurerat mig från cancer och utbrändhet så har jag kommit underfund med mig själv. Jag börjar veta vem jag är och vad jag vill. Min livsuppgift är bland annat att sprida kärlek på jorden och hjälpa andra människor. Ta hand om och vårda Moder Jord som ger oss så mycket <3

Nu har jag hittat utbildningen jag sökte, under lång tid har jag letat, medveten om att tålamod lönar sig. Det är ingen anledning att stressa fram saker utan det får ta sin tid. I vilket fall som helst ska jag anmäla mig till den här utbildningen med start i september. Återkommer med mer information längre fram.

Jag vill ju så gärna ha ett litet företag, inte nödvändigtvis på egen hand utan jag kan tänka mig att samarbeta med likasinnade. I vilket fall som helst så vill jag arbeta med healing, änglakort och coachning.  Detta är min dröm och jag jobbar mig framåt sakta bit för bit.

Jag fotograferar mycket och har bland mina vänner fått äran att vara bröllopsfotograf några gånger. Det är en fantastisk känsla att få föreviga deras kärleksfulla dag. Dessutom gör jag fototavlor av mina naturbilder, jag har ett tiotal plexiglas och några canvas också. Dessa tavlor vill jag försöka sälja och en plan är att göra en sida på Facebook. Tyvärr har det ännu inte kommit längre till en plan och jag tänkte att om jag skriver om det så att andra ser det och kanske ger mig goda råd hur jag ska gå tillväga, så kanske det blir av.

Som läget är just nu så är jag sjukskriven till september och inskriven i program hos Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Jag arbetstränar 2 1/2 timme per dag vid Löta Trädgård, och att få jobba med växter och blommor är ibland det bästa jag vet. Dessutom har jag ett gäng helt underbara kollegor att jobba med. Kan inte vara bättre! Planen är att jag ska komma upp till halvtid till slutet av september. Klart jag klarar det! Längre än så tänker jag inte och planerar jag inte heller för i oktober så stänger Löta för vintern.

Utan här funderar jag lite på mitt blivande företag eller samarbete. Det ska bli spännande att se vad framtiden har att erbjuda mig.

Tack för att du läste fina du<3

Kom jättegärna med goda råd och tips <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke