Solöga om Flugsnappare och ormvråk

0

Hej fina du <3

De senaste dagarna har fåglarna lämnat budskap till mig. I torsdags morse när jag satt i trädgården och åt frukost så kom den svart vita flugsnapparhanen på besök. Han satte sig i äppelträdet en liten bit från mig och tittade uppfordrande på mig. Jag hade då inte med mig Solögas bok utan jag fick vänta till idag med att se efter vad han ville.

“De svar du behöver kommer. Min gåva till dig är  att få tillgång till nyheter.” Besked är på ingång som kommer att ge dig de svar du behöver. Var uppmärksam. Lyssna på din omvärld.

Idag när jag skulle åka från stugan till stan så var ormvråken mycket närgången.”Det är din egen väg som gäller nu- den väg som du valt i ditt hjärta. Min gåva till dig är att följa ditt hjärtas väg”

Släpp dina tvivel. Du vet vad du vill så skapa det. Du har alla förutsättningar att lyckas.

Trollsländan har också varit nära mig. “Du har en stor andlig gåva- använd den. Min gåva till dig år att ha en stark intuition.

Varje dag ser jag sifferkombinationer som talar om för mig att jag är på rätt väg. Det känns så bra och jag är så nöjd med mitt liv och allt som händer omkring mig. <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke