Det stora kakkalaset

0

Hej fina läsare <3

Hoppas du får njuta av en härlig helg med lite ledighet och bara vara. Kanske åka och bada, nu är det ju riktigt varmt i vattnet.

Det finns en fin bygdegård bredvid vårt sommarhus och i morgon klockan tre slås dörrarna upp  för “Det stora Kak-kalaset” Om du bor i närheten av Kungsör eller Eskilstuna och är kaffesugen så titta in i Vilans Bygdegård. Kaffe och kakbuffé för endast 125 kronor! Bara hembakade alster! Jag bidrar med havreflarn, nötkakor och chokladbiskvier och min sambo ska baka tosca och ambrosia i morgonbitti.

Annars njut av det härliga vädret och passa på att koppla av fina du <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke