Triss i tranor och fjärilar

0

Hej fina läsare <3 Vad glad jag blir för att du hittat hit och läser mina texter. Jag hoppas att du har möjlighet att njuta av det härliga vårvädret.

Igår när jag körde ut till stugan stod det inte mindre än tre tranor vid vägkanten. Så magnifika fåglar

Trana enligt Solöga- var uttrycksfull och du når dina mål. Min gåva är att du ska inspirera andra med dina uttryck.

När jag senare på dagen tog en härlig rask promenad i solskenet så såg jag tre fjärilar, det var en citronfjäril, en sorgmantel och ett påfågelsöga.

Fjäril- dansa måla, skapa och uttryck dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill andra ska se. Gör något kreativt av dina idéer.

Framåt kvällen när jag åkte hem såg jag räven på gärdet, men han var ensam. Det är en stor kraftig räv som jag ofta ser.

Räv-ett kreativt sinne finner alltid en lösning. Min gåva till dig är att lita till dig själv.

Jag jobbar med min tillit, den är ännu inte riktigt 100% men jag tycker att den stadigt blir bättre. Djuren och änglarna hjälper mig på vägen och jag är så tacksam för detta. Så en lite kortare tolkning av råden jag fick igår är: Lita på dig själv och våga vara uttrycksfull så kan du inspirera andra. Låt idéerna bli till verklighet nu.

Jag satte faktiskt igång direkt jag kom hem med att plocka fram PowerPoint och påbörja skapandet av min föreläsning där. Hittills finns det bara nedskrivet i block och i word, men nu händer det roliga grejor. Känns lite lättare när man kan använda projektor som stöd

Ha en skön dag <3 var rädd om dig och varandra <3

änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke