Rensa ut gammalt

2

Vissa kommer ut ur garderoben, jag har gått in i skåpet i stället <3 beslutet togs för några dagar sen då jag öppnade det lilla skåpet ovanför spisen.

Här finns i stort sett allt som egentligen inte alls borde finnas där och som dessutom inte borde funnits där i tio år ungefär :o) Nu är allt detta uppsorterat och jag ska efter lunch gå ned i källaren och hämta en kartong. Det fanns även material till att fylla en hel soppåse. Så skönt att få detta gjort.

Det känns att det finns mycket som behöver rensas ut, både fysiskt och psykiskt och mars månads början var en nystart för mig. Allt kommer att bli bra! Jag är på rätt väg <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lise-Lotte den

    Hej Birgit!
    Jag ler, känner igen mig med just detta. Min son undrar just när jag ska börja med mitt skåp i köket. Ja, ja någon gång säger jag. Det är ju inte bara detta skåp utan garderober som behöver rensas. Har börjat lite smått att rensa o kasta. Ibland tänker jag varför blir det så här. Jag skulle bara kunna ta grejerna o kasta för det är ju inget man använder eller har saknat. Nä det kan vara bra att ha tänker man. Men det måste bli ett annat tänk i mig. Från idag så ska jag ta lite varje dag. Har redan börjat så just nu känns det bra.
    Ha en trevlig kväll.
    Kram från mig Lise-Lotte

    • birgitsanglarum den

      Hej Lise-Lotte!
      Vi är nog många som resonerar så. Samlar på oss värre en ekorrarna gör vi trots att vi inte behöver.
      Tack för du delar med dig <3 Ha det så gott
      Kram från Birgit

Lämna en tanke