Kämpig förmiddag lugn eftermiddag

0

Hej fina läsare <3 Vi har ju alla dagar då det inte är så lätt att tänka positiva tankar…

Idag kulminerade en veckas berg-och dalbana i en panikångestattack. Ett inplanerat möte med Af och Fk (två jätterara kvinnor) har påverkat mitt humör sen i fredags. Vimsade runt och lyckades få i mig frukost, tog en dusch och fick på mig rena kläder.

Sen skulle bilen ut ur garaget vilket var lättare sagt än gjort. Den senaste tiden när min självkänsla varit på topp så har jag lätt fått in och ut bilen ur garaget, till och med backat in utan minsta problem. Men idag, tvärkört! Backade och kom för nära muren, körde in igen och försökte på nytt och igen och en gång till. Nu rann tårarna och jag kände mig så liten och värdelös.

Torkade tårarna och näsan, drog några djupa andetag och sa att nu går det bra…och det gjorde det! Jag kan, jag är fantastisk på att backa!

Grinade i alla fall medan jag tog mig in till stan, lyckades parkera och köpte en latte på Espresso House. Sen stegade jag mot byggnaden som rymmer både försäkringskassa och arbetsförmedling, jag skulle ta hissen till andra våningen vilket uppenbarligen tio andra också hade för avsikt. Eftersom jag mådde som jag gjorde så var jag inte upplagd för att befinna mig i en folkmassa så jag drog mig tillbaka en liten bit. Så småningom gav sig hissen iväg uppåt med de flesta som väntat, kvar blev jag och en annan tjej. Efter kort väntan återkom hissen och vi åkte upp. Det var massor med folk på andra våningen, men jag lyckades  hitta en stol utanför värsta trängseln. Drack lite av mitt kaffe och sen ägnade jag mig åt djupandning medan jag väntade på min tur. Men jag klarade det och jag är så stolt över mig att jag genomförde min uppgift även om det var tufft.

Mötet avlöpte utan problem naturligtvis, förstår inte varför jag ska oroa mig i onödan när jag predikar för mina barn att

“Finns det en lösning på problemet så är det onödigt att oroa sig, och om det inte finns någon lösning på problemet så är det meningslöst att oroa sig!

Eftermiddagen blev mycket mysigare, jag tåg tåget till Västerås och satt några timmar på ett café. Jag läste lite i tidningen Nära som jag köpte i pressbyrån och skrev några sidor i min tankebok. Samspråkade med trevliga människor och njöt av kaffe, smörgås och en godbit. Därefter besökte jag Shanti och ytterligare några av mina favoritbutiker. Halv sex var jag bjuden på mini-spa och visning av Forever Aloe produkter. Tåget hem kom in på stationen i Eskilstuna strax efter åtta och min goa gubbe plockade upp mig. Dagen slutade underbart!

Jag önskar dig en härlig helg oavsett om du är ledig eller ska jobba <3

Änglakramar<3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke