Härliga skog

0

Hej alla fina <3 Hoppas ni har det bra och har möjlighet att njuta av helgen. Vissa jobbar förstås och får förhoppningsvis njuta en annan dag.

I dag tog vi lång sovmorgon, min gubbe är väldigt hostig och det tar på krafterna. Efter dusch och frukost med nybakade rågsikskakor så plockade vi ihop det som skulle med till stugan. Vi tog en tur till ICA och köpte tulpanerna som jag glömde häromdagen.

Vi var bjudna till dottern på fika och hon hade bakat så goda biskvier, mysigt med en pratstund hos henne. När vi kom ut till landet plockade vi in våra påsar och jag klädde på mig lite varmare kläder för att ta en lång promenad i skogen.

Det är så mysigt att komma ut i skogen, jag fylls av ny energi och blir piggare. Det snöade i går så det var spårsnö, jag såg massor av harspår och ett rävspår. Min meditationssten var översnöad, men med sittunderlag och frigolit höll jag mig varm om rumpan. Där satt jag i tjugo minuter innan jag fortsatte min promenad i vinterlandskapet. Nu mår jag så bra!

I kväll blir det “Mello” och popcorn. Vi tillhör de som tittar på alla avsnitten och lyssnar på alla bidragen samt diskuterar vem som har en chans att gå vidare.

Ha en skön kväll och ta hand om dig <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke