Mera krokvägar

2

Jag tillbringade två veckor hos min svärmor. Hon är ett underbart stöd och hon bor i nordvästra Jämtland i en underbar miljö med sjö, skog och och fjäll. Sedan åkte jag hem till ett inbokat läkarbesök, som bekräftade mina farhågor om att knölen i bröstet inte var en ofarlig cysta denna gång. Utbrända jag skulle nu samla all energi jag kunde få ihop för att orka genomgå två operationer och all efterbehandling bestående av cytostatika och strålning.

Resten av sommaren varvade jag med mycket långsamma skogspromenader, jag mår allra bäst ute i naturen, och vila i hammocken under körsbärsträden. Jag märkte att det kändes bättre om jag bad skogen om tröst och energi. Jag kramade träd och lät mina tårar fukta dess bark, bad trädandarna att ta hand om min oro och ängslan.

Min underbara sambo hittade på mysiga utflykter och var aldrig omöjlig när jag kom med impulsiva idéer. Vi satt och tittade på en väns facebooksida och såg att de hade valpar, jag fick den strålande idén att vi skulle åka och hälsa på dem. Sagt och gjort vi satte oss i bilen följande dag och körde de närmare 60 milen till Ystad. Det blev en härlig eftermiddag med hundvalpar och fika i solen. Sedan letade och hittade vi ett mysigt litet hotell där vi kunde övernatta, åt en underbart god middag. Nästa dag återvände vi till Södermanland igen.

Njut av dagen, njut av livet!

Gör roliga saker! Ta hand om dig <3

Ljus och änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisa den

    Du är en stark kvinna som tagit dig igenom det här ❤ nu går det sakta men säkert åt rätt håll . Kram

    • birgitsanglarum den

      Tack Lisa <3
      God fortsättning på julhelgen!
      Jag blir bara starkare och starkare :o)
      Ha det så bra vännen så hörs vi på nyåret.
      Krram

Lämna en tanke