Mera blommor i mitt liv

0

Hej fina du <3

Jag har haft förmånen att arbetsträna vid Löta Trädgård i snart sex månader, det har gett mig så mycket. Dels har jag haft möjlighet till läkning, då jag kunnat traska runt bland växterna och bara vara. Och dels har jag haft den sociala biten med en fantastisk go och rar chef som bryr sig och underbara gulliga arbetskamrater.

För att inte tala om allt jag har lärt mig under den här tiden! Bästa tänkbara stället att vara på. Men nu när hösten kommer så stänger mitt lilla paradis för säsongen. Jag har nu drygt två veckor kvar…

Efter att ha funderat ett tag på vad jag skulle syssla med i november så dök först en idé upp att jag skulle höra på Ica. Men sedan efter att ha känt på energierna i butiken så omprövade jag mitt beslut. I stället så åkte jag till blomsterbutikerna och sonderade terrängen. Först åkte jag till Blomsterlandet, fick prata med jättegullig personal och blev lovad att de skulle ringa. Sedan tog jag en sväng till Plantagen, men där fanns ingen energi alls, det kändes helt tomt och dött, så jag frågade inte ens.

Idag har jag varit på återbesök hos Blomsterlandet och fick det härliga beskedet att jag var välkommen dit. Hurra! Kommer att sakna Löta och alla fina vänner där, men de finns ju kvar. Dessutom kommer jag att få nya underbara vänner på Blomsterlandet. Nu kan jag vara lugn resten av året! Vad som sen kommer att hända, ja det får framtiden utvisa. Jag är inte det minsta orolig ;o)

Tack fina universum för alla fina chanser till utveckling som jag får <3

Tack alla mina änglar

Änglakramar och kärlek till er alla <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke