Budskap från änglarna för vecka 33

0

Hej! Hoppas ni har haft en fin helg<3

Annorlunda med regn och sval temperatur <3 Men oh vad det behövs!

Idag kommer budskapen via Doreen Virtues Änglaterapi. Trevligt :o) det var länge sedan jag använde mig av den här kortleken, som faktiskt var min allra första.

Vi eftersträvar alla en vänligare värld och var och en kan göra något varje dag. När vi hjälps åt att göra livet lättare, skapar vi en spiral som sprider sig ut i universum. En kärleksspiral som sänder kärleksfulla tankar till alla som behöver dem.

Din livsuppgift kan vara att arbeta som healer eller lärare. Då sprider du kärlek genom att lindra eller att undervisa andra kärleksfulla varelser. När du fokuserar på att ge, så ger universum dig i gengäld det du behöver.

Du är känslig kära du<3 och det är så det ska vara, det är helt okej att vara känslig. Ditt sinne är känsligt för intryck och din kropp är känslig för det som du tillför den. Det är bra att tänka på vad du stoppar i dig och undvika gifter. Det är naturligt för dig att undvika hårda energier och konflikter. Undvik att läsa eller se tv-nyheter med inslag av våldsamma reaktioner och känslor. Omge dig med hemliv, jobbsituationer och relationer som är lugna och harmoniska. Respektera din känslighet, den är en gåva till dig och världen.

Universum sänder dig tecken och vägledning som svar på dina böner och de frågor du ställt. De kan komma till dig på olika sätt, t ex som tankar. Dina idéer du får är himmelska vägvisare, var uppmärksam på dessa fina du <3 Avfärda dem inte, utan känn efter vad de vill säga dig.

Ha en fin vecka <3

Änglakramar <3

Dela.

Om skribenten

Välkommen till min blogg Här kommer jag att dela med mig av upplevelser, erfarenheter och hur jag kom i kontakt med mina änglar. Tillsammans med min sambo renoverar jag en gammal skola på landsbygden i Sörmland. Vi har tre vuxna barn och två barnbarn som vi träffar ofta. När jag gick i väggen så upptäckte jag en ny version av mig Birgit 2.0 Efter 55 år i denna dimension så längtar min själ efter nya erfarenheter och utveckling i det mediala och andliga. Hoppas vi kan hjälpa varandra framåt. Ljus och Änglakramar

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke